Postări

Se afișează postări din decembrie, 2014

Viitoare posibilă tradiţie :D

Imagine
Să mergem iarna toată familia la pădure şi să împodobim brăduţii cu nuci, pentru veveriţe :-)

Tot Picturale

Imagine

Buduroiul mic

Imagine
Gândul de Lemn este un povestitor, un fel de Ion Creangă :-) Are ceva care mie îmi lipseşte şi anume o atenţie extraordinară spre tot ce-l înconjoară şi asimilează detalii legate de orice domeniu, pe care le macină în "gândurile" lui şi le redă lumii prin poveşti din cuvinte şi prin poveşti din lemn. Ladies and gentlemen: ŞAPTE BUDUROAIE :-) şi povestea lor !

Picturale-picturale-picturale

Imagine
Picturalele scot din mine amintiri şi senzaţii din timpuri trecute. Încep să înţeleg pictura abstractă ca pe o formă de vindecare - şi când o practic şi când o privesc...

Ornamente parfumate

Imagine
De câteva săptămâni am început să "colecţionez" coji şi felii de portocale, lămâi şi pomelo, pe care le decupez în fel de fel de forme şi le usuc pe calorifer. Vom avea un altfel de brăduţ în casă anul acesta, de Crăciun, nu va fi unul tăiat din pădure, ci va fi un mic aranjament ca pentru pitici, să ne bucure zilele de iarnă. :-) O să fac şi poze la final!

Un bănuţ pentru pătuţ

Imagine
Bănuţii pe care i-am primit pentru ultimele broşe create îi strâng să comand pătuţul pentru bebe al nostru ce va veni în 2 luni. Un pătuţ simplu din lemn, un pătuţ drăguţ în care îmi voi pune puiuţul. :-)    

Picturale, în continuare

Imagine
     

Copilul Sufletului Meu

Am descoperit în seara aceasta, şi am citit coadă-cap, blogul unei mămici care a adoptat o fetiţă, în care descrie procesul şi sentimentele prin care a trecut, prin care trece. A deveni mămică este mai mult decât a da naştere :-) http://copilulsufletuluimeu.blogspot.ro/