Anotimpul renaşterii

Colierele pe care vreau să vi le prezint azi sunt făurite în anotimpul renaşterii, deci aparţin colecţiei de primăvară, 2013 :-) Încă de la începutul anului am schiţat noi modele de podoabe, mi-am dorit sa ies din registrul mărgelelor şi să creez şi alte forme care sa exprime mesajul "De Dimineaţă"... Aşa s-au întâmplat evenimentele, încât luna ianuarie m-a gasit la un curs de desen, luna februarie la un curs de fotografie, iar mai apoi, la începutul lunii martie participam la un curs de împâslit lână... Aceste trei cursuri m-au ajutat să mai cresc puţin şi să prind mai mult curaj... :-) O micuţă evoluţie...

colier Iris 

 Colier realizat integral din lână merinos fină, plăcută la atingere, vopsită manual în 
CULORILE CURCUBEULUI.


colier Flori de Mucigai

-vândut-

Colierul este o interpretare a poeziei "Flori de mucigai" - în care Tudor Arghezi dezvăluie efortul creator pentru un produs spiritual, versurile nemaifiind produsul unei revelaţii, al harului divin, ci al unei frământări artistice şi al setei creatoare.


colier "În iarbă"

Colier realizat integral din lână merinos fină, plăcută la atingere, vopsită manual în nuanţe de verde şi galben, cu porţiuni albe, iar elementele decorative sunt roşu grena, în degrade.
 


colier Rădăcini

Colier de culoare alb-crem, realizat integral din lână merinos fină, plăcută la atingere, nevopsită.



colier murele

Colier realizat integral din lână merinos fină, plăcută la atingere, vopsita manual. Rămurelele sunt maron, cu porţiuni albe şi verzi în degrade, iar elementele decorative sunt în diferite nuanţe de verde în degrade.



Coliere sunt disponibile în magazinul de.dimineata.breslo.ro sau le puteţi comanda printr-un mesaj pe adresa mea de e-mail didi_cj@yahoo.com
O primăvară frumoasă!
:-)

Comentarii