Pictez

Pictez din nou şi am o altă viziune asupra picturii. Nu mai aspir la a fi cea mai bună, cea mai grozavă, nu mai aspir să fac performanţă, perfecţiune, originalitate şi altele care m-ar scoate din "anonimat". Nu mă mai interesează elitismul, mă interesează inima. Pictura mea să ajunga la inima celui care o pune pe perete. Nu mai fug de clişee, nu mai îmi doresc să fiu o pictoriţă deosebită şi să impresionez lumea. Vreau să fiu ceea ce sunt, o pictoriţă uşor naivă, îndrăgostită de cromatică şi cu niţel umor.

În timp ce scriu rândurile astea mă simt ca îmbibată într-un balsam mângâitor. Mă bucur de darul picturii. Just because. :-)

Mai jos aveţi câteva picturi noi şi vechi, realizate după fotografii trimise de clienţi, pentru un tablou cadou.








Comentarii

  1. Pictezi tare tare frumos și bune sunt gândurile pe care le-ai pus la inima!

    RăspundețiȘtergere
  2. E uimitor cum avem cam aceleasi revelatii, cam in acelasi timp... pe mine acest "a fi numero 1 in pictura si/sau .... orice altceva" mi-a omorat literalmente darul meu interior... ani de zile in care doar m am invartit in jurul pensulelor, panzelor, culorilor, faceam chestii timide, apoi le aruncam scarbita... Stii ca am pe FB desenul acela cu flori de magnolii, care vad ca e apreciat si care imi inspira si mie acum multa delicatete si frumusete... l-am detestat imediat dupa ce l-am facut si multa vreme dupa... (in 2011 l-am facut). Acum ma gandesc sa-l inramez si sa-l pun pe perete. E o bucatica din inima mea acolo... :) Imbartisari cu pretuire, Diana!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu