11 februarie 2017

Pictez

Pictez din nou şi am o altă viziune asupra picturii. Nu mai aspir la a fi cea mai bună, cea mai grozavă, nu mai aspir să fac performanţă, perfecţiune, originalitate şi altele care m-ar scoate din "anonimat". Nu mă mai interesează elitismul, mă interesează inima. Pictura mea să ajunga la inima celui care o pune pe perete. Nu mai fug de clişee, nu mai îmi doresc să fiu o pictoriţă deosebită şi să impresionez lumea. Vreau să fiu ceea ce sunt, o pictoriţă uşor naivă, îndrăgostită de cromatică şi cu niţel umor.

În timp ce scriu rândurile astea mă simt ca îmbibată într-un balsam mângâitor. Mă bucur de darul picturii. Just because. :-)

Mai jos aveţi câteva picturi noi şi vechi, realizate după fotografii trimise de clienţi, pentru un tablou cadou.
4 comentarii:

  1. Pictezi tare tare frumos și bune sunt gândurile pe care le-ai pus la inima!

    RăspundețiȘtergere
  2. E uimitor cum avem cam aceleasi revelatii, cam in acelasi timp... pe mine acest "a fi numero 1 in pictura si/sau .... orice altceva" mi-a omorat literalmente darul meu interior... ani de zile in care doar m am invartit in jurul pensulelor, panzelor, culorilor, faceam chestii timide, apoi le aruncam scarbita... Stii ca am pe FB desenul acela cu flori de magnolii, care vad ca e apreciat si care imi inspira si mie acum multa delicatete si frumusete... l-am detestat imediat dupa ce l-am facut si multa vreme dupa... (in 2011 l-am facut). Acum ma gandesc sa-l inramez si sa-l pun pe perete. E o bucatica din inima mea acolo... :) Imbartisari cu pretuire, Diana!

    RăspundețiȘtergere