Radiografia unei generaţii întregi scrisă de Ninel Ganea aici.

"Tinerii protestatari sunt cel mai reușit produs al sistemului corupt pe care îl contestă. Doresc o mulțime de lucruri contradictorii, dar nu au nici priceperea și nici forța morală pentru a le obține, presupunând că se pot obține lucruri incompatibile. Au fost crescuți sub impresia faptului că sunt educați, suficient de curați interior, imposibil de manipulat și că au puterea de a schimba lucrurile. Din păcate, nu sunt foarte educați, nici nu au vreo putere reală de a schimba ceva în bine, iar la capitolul manipulare se mișcă exact după ritmul melodiei."

"Mulți dintre ei sunt cu adevărat citiți, și nu trebuie negat lucrul acesta, doar că lecturile lor provin cu predilecție din literatură contemporană. Adică, sunt școliți din plin în confortul patimilor. Învață că sunt buni, inocenți și că e nevoie doar de sentimente frumoase pentru a schimba lumea."

Comentarii

  1. Wawwwww! Inca o postare excelenta. Tu știi ca eu ar trebui sa plec sa-mi fac o maioneza la salata de vinete și sa spăl pe jos?:)) în ritmul ăsta;))
    Blogul tău este super, ce bine ca l-am descoperit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am găsit Andreea şi mă bucur că e de vreun folos scrisul meu pe blog :-)

      Ștergere
  2. Wawwwww! Inca o postare excelenta. Tu știi ca eu ar trebui sa plec sa-mi fac o maioneza la salata de vinete și sa spăl pe jos?:)) în ritmul ăsta;))
    Blogul tău este super, ce bine ca l-am descoperit!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu