Burtică, aniversare şi alte lucruri bune

Ieri am ajuns la pădure după luni de zile de stat în vizuină şi ieşiri sporadice pe-afară. A fost ziua lui Dănuţ, aşa că mi-am închis telefonul şi ne-am pornit într-un periplu prin pădurea Hoia. Trebuia să fie o ieşire scurtă, dar s-a prelungit la vreo 4 ore, căci de când cu burtica în creştere... am nevoie de pauze lungi şi dese (cheia marilor succes :D ).

Printre altele am mai finalizat o căciuliţă pentru puiuţul nostru şi plănuiesc şi nişte botoşei şi chiar şi un puloveraş cu glugă... De când mi-am desfiinţat contul personal de Facebook şi am păstrat doar pagina profesională De Dimineaţă, am foaaaarte mult timp la dispoziţie. Nu mai îmi omor timpul urmărind news feed-urile de la prieteni, ci lucrez la proiectele personale. Îi admir pe cei care folosesc facebook-ul cu cumpătare, eu nu pot fi aşa...

Didi şi burtica de 22 săptămâni

Dănuţ, sărbătoritul care tocmai a împlinit 30 de ani

Căciuliţa pentru bebe

Comentarii

  1. Va admir si va urmaresc cu mare drag pe amandoi. Este un copilas norocos sa se nasca intr-o familie atat de speciala :). Iar caciulita este o frumusete!
    PS Stiu ca iti place si tie Phoebe Wahl. A aparut un calendar pentru 2015 cu ilustratiile ei (http://www.taprootmag.com/products/2015-taproot-calendar). Ah ce bine ar arata la mine in bucatarie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am găsit, Cristina! :-)

      Să ştii că noi suntem marii bucuroşi că bebeluşul acesta vrea să vină la noi în familie, pentru că deja mi-a dat câteva lecţii lecţii de viaţă...

      Da, e harnică Phoebe, deja a scos calendarul :D

      Ștergere
  2. La multi ani jumatatii tale de suflet si sarcina usoara in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu