Talismane Etno-neon

    La inceputul lunii august am inceput lucrul la ceva cu totul nou pentru mine. Fiind intr-un sejur de tip concediu+calatorie pentru inspiratie, am aterizat intr-un sat plin de frumuseti ascunse prin cufere. Moliile au zburat, imbufnate de asa treaba, dar inevitabilul s-a intamplat: am rugat batranele sa imi arate ce ascund ele in cufere, da, da, stiu ele despre ce vorbesc, covoarele, carpetele, fetele de masa, de perne, toate au iesit la iveala, sa fie admirate, pipaite si documentate.
    Iata bogatia de culori! 



















... si iata ca v-am prezentat o parte din inspiratia pentru colectia Etno-neon. Dupa cum bine ati vazut, vara asta s-au purtat culorile neon, puternice si vii, mai mai sa-ti ia ochii. Ei bine, aceasta nici macar nu este o inventie a zilelor noastre, se pare ca si dragele noastre taranci au purtat naframe si au sezut pe covoare tesute de ele, care aveau aceleasi culori intense. Asta a fost mica poveste a talismanelor:







Sunt disponibile de azi in magazin :)
Yuhu!

Comentarii

  1. ce combinatii delicioase de culori :) privindu-ti mesterelile imi zboara gandul la cuicurasii ce se puneau in urechile mieilor pantru a-i recunoaste. bunica alegea tot timpul cele mai nebunesti amestecuri de ate si eu o ajutam sa faca ciucurii.
    si motivele populare sunt minunate. multumesc ca ai ales sa imparti bucuria de a le privi

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu