6 septembrie 2012

Clatite cu catina

Azi dimineata m-a incercat un val de creativitate gastronomica si m-am lasat dusa de el...

Se face aluatul de clatite din faina, apa, putina sare, zahar dupa gust si o lingurita de praf de copt stins. Consistenta trebuie sa fie una ca de smantana. Adaugam catina la sfarsit si turnam cu polonicul in tagaia unsa si incinsa la foc mic spre mediu. Le intoarcem pe ambele parti, sa ne asiguram ca s-au copt bine. Pofta buna! :)


4 comentarii:

  1. :) :) Tocmai mi-am facut si eu o provizie de catina pt colectia toamna-iarna :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yuhuuuu! Sa-ti fie de bine :D Traiasca antioxidantii!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Au avut un gust usor acrisor....ca si catina, dar am compensat cu niste dulceata de mure :D

      Ștergere