Castigatorii Giveaway-ului

1 Draga Lavinia Rorich,
Ma bucur de alegerea ta, un colier Rikugi oricum imi cere sufletul sa mai fac! :) Iti multumesc frumos ca ai participat si te astept de fiecare data :*

2 Draga Gratiela Sturza,
Esti o domnisoara romantica si delicata si frumoasa si ai un iz de domnita cu flori in par si oricat de multi trandafiri ar fii pe lumea asta, un lucru e sigur: numai unul e imblanzit de tine (Oti, norocosule!) Te imbratisez cu drag si te mai astept la o cafea africana cat mai am! :) :)

3 Draga Alternativ Regina,

Iti multumesc pentru alegerea focoasa :) Succes la tragerea la sorti :)

4 Draga Alina Balaci,
Te imbratisez cu drag si iti multumesc pentru vizita. Si sper sa stam cat de curand la un ceai de musetel, daca nu din lana, cel putin adevarat. Poate ne vedem la sfarsitul lunii, la un targ de martisor :) Te imbratisez :*

5 Draga Gaby S,
Ma bucur ca lucrusoarele mele te-au convins sa porti ceva de lana si mi se pare induiosator ca ti-ai ales colierul cu gandul la amintirile copilariei, campul cu flori din Baragan. Iti urez succes si iti multumesc pentru cuvintele frumoase!

6 Draga Alina, (aromedelicioase.blogspot.com)
Multumesc pentru vizita si iti urez succes la tragerea la sorti de maine, poate ajung la tine ghindutele! :)

7 Draga Ina,
Multumesc ca ti-ai luat din timpul tau pretios si ai dat o privire prin magazinas. Si ma bucur ca ai ales ceva vesel si colorat! :)

8 Draga Maria,
Nu ma asteptam sa aleaga cineva tocmai tablourile... Iti multumesc frumos pentru vizita si m-as bucura sa-ti fac niste tablouase pentru coltisorul tau drag! :)

9 Draga Smilingseconds aka Silvia,
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca o fata atat de sensibila imi trece pragul pe blog. M-as bucura sa porti cercelusi de la mine :) :)

10 Draga sotioara al lui Ovidiu Radu :)
     Draga Raluca Radu,
Am onorea sa intalnesc oameni extraordinar de frumosi de cand am ales drumul artizanatului:) :) Iti multumesc ca ai trecut pe aici, multumesc pentru versuri si pentru incurajari :)

11 Draga Gaiseanu Raluca,
Ne-am mai intalnit cu alte ocazii de giveaway si oricum va fii norrocul pentru tine in dimineata asta, as vrea sa te mai vad participand si de acum inainte. Iti multumesc pentru vizita, te imbratisez :*

12 Draga Blue,
Sper sa-ti intregesc echipa cu ale mele ghindute :* si multumesc ca ai trecut pe aici!

13 Draga Aytana,
Ai ales ca favorit un colier care este deja al tau si care pentru tine inseamna amintiriea tatalui tau. Te imbratisez si sper ca in mica masura sa iti aline sufletul. Daca vei iesi castigatoare a tragerea la sorti te voi ruga totusi sa iti alegi un alt colier din magazin :) Inca o data te imbratisez cu drag! :*

14 Draga Andreea,
Iti multumesc pentru vizita si recunosc ca mi-ar placea sa mai fac un "cer senin si crengute" ca tot vine primavara in curand :)

15 Draga Adela,
Ai intuit atat de frumos! Ma bucur foarte mult ca mi-ai comparat creatiile cu creatia inocenta din copilarie :) Spre asta incerc sa tind, spre puritate si gingasie... Iti multumesc pentru vizita, pentur cuvintele frumoase, pentru gandul curat! Sper sa ne mai auzim :)

16 Draga Anamaria Dargo,
Iti multumesc pentru zambetul tau larg si veselia debordanta! Iti urez succes la tragerea la sorti :*

17 Draga mea Claudia Marta,
Ca de obicei esti atat de draguta si-mi scrii cuvinte care ma ung pe suflet... Iti multumesc frumos pentru tot, pentru incrajari si pentru firea ta sensibila si creativa! Te imbratisez si ma bucur ca te-am intalnit :*

18 Draga Emilie Veres, draga Emi :)
Multumesc pentru vizita si pentru randurile tale frumoase :) Alegerea ta imi spune multe despre sufletul tau optimist si plin de iubire. Te imbratisez, creatoare draga! :*

19 Draga draga Ralu :)
Cu zambetul pana la urechi citesc prima fraza si intr-adevar mare parte din creatiile mele au ajuns la tine si se opreste timpul in loc cand ma gandesc la cata grija ai de ele si cum le pretuiesti :) Iti multumesc ca ai incredere in mine si ca ma primesti in inima ta :) Sper sa iti aduc o gradina de trandafiri, daca nu lanoasa, cel putin adevarata! :)

20 Draga mea Anne :)
As vrea sa iti servesc un rasarit de soare, dupa dorinta, eventual cu o cafeluta langa si o prajiturica cu gust de lamaita. Pot sa aduc si un buchet de iasomie pe masuta? Si vreau sa vin si eu acolo, sa ne bucuram impreuna de dimineata :) Iti multumesc frumos, te imbratisez cu drag, ca de fiecare data si sper ca anul acesta si pe viu! :)

Metodele modernere de extragere (random.org) zic ca astazi numarul castigator este:

 Blue si ale sale ghindute!

Dar pentru ca vreau sa fie un giveaway mai consistent mai fac inca o tragere la sorti, hai roandomica dragule, zi-ne cine mai castiga azi:

yuuuhuuuu, este chiar Alina Balaci si al ei colier "Ceai de musetel"!



Iata si premiile:



In curand lansez si giveway-ul de februarie, va imbratisez si va multumesc din suflet pentru ca v-ati luat putintel din timpul vostru pentru a va prezenta lucrusoarele favorite din magazinul de dimineata :*

Cu drag, Didi :)

Comentarii

  1. Didiii, ce frumos ai raspuns tuturor si ce bucurie ca ai facut-o!!! Multumim! Felicitari castigatoarelor! Veti fi cu-adevarat mai bogate!Inca nici nu va imaginati! Sa le purtati cu drag si voie buna!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! :)
    Eu nu am participat, dar vreau sa te felicit pt. minunatele creatii si pt. modul in care ai organizat si ai raspuns paricipantilor la acest giveaway! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum stii tu sa le spui de bine! Stii, nu, ca toate suntem castigatoarele tale?
    Pentru cafeaua de dimineata, cu prajiturica si, de ce nu, iasomie, propun Apusenii, undeva in usa cortului :)
    Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat! Felicitari castigatoarelor!
    Am citit cu drag toate raspunsurile, care mi-au hranit sufletul de culoare, miresme de iasomie, cafea si prajiturele cu lamaita si muuulta PRIETENIE! Frumos si cald sentiment, intre oameni care, poate sunt in zone indepartate ale Tarii, dar simt si gandesc la fel si asta ii apropie!
    A fost o intalnire minunata intre oameni faini, chiar aici, la tine pe blog! Iti multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Noroc ca am bratele mari si pot sa va imbratisez pe toate odata! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne vedem la concursul de luna viitoare! :D Si felicitari castigatoarelor :D Si mult spor sa faci lucruri cat mai frumoase! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa atatea premii, meriti si tu unul. :) Nu e consistent, e virtual... dar e un semn de apreciere pentru lucrurile deosebite pe care le creezi.

    Detalii la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  8. Data viitoare ma inscriu si eu, doar ca sa spui ceva si despre/pentru mine. Mi s-a parut atat de delicat gestul tau de a aloca putin timp pentru a scrie fiecarei persoane cate ceva. Chiar m-ai facut sa zambesc desi am vazut cu intarziere postarea ta. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu