concurs, GIVEAWAY decembrie si ianuarie

Draga cititoare, iti scriu aceasta mica scrisoare in speranta ca ma poti indruma in anul care vine. Rasfoieste, rogu-te, paginile virtuale ale sectiunii "vandute" din magazinul "de dimineata" si spune-mi care este lucrusorul tau favorit si DE CE. La sfarsitul lunii ianuarie, una din voi va fii rasplatita cu acel produs :)

Comentarii

  1. Buna, Diana!
    In primul rand vreau sa te felicit, accesoriile tale emana atata prospetime (ca zorile unei zile de vara :)), atata dragoste si sunt atat de elaborate - mici opere de arta! (Si iti spune o persoana certata cu lana, care nu se impaca deloc cu pulovere si bluze din lana purtate direct pe piele, oricat de fine ar fi. Insa, combinatiile de culori si executia impecabila m-au convins si as purta cu drag bijuteriile tale.)Nu e deloc usor sa spui care este produsul favorit, sunt atatea care te fac sa exclami "Uau!", insa cel mai aproape de sufletul meu este setul care se si numeste "In inima" http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/In-inima---colier-cercei-inel_742449. Ador macii, am crescut intr-un sat de campie, iar setul acesta atat de viu imi aduce aminte de copilarie, de bunici, de camp, de Baragan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina (aromedelicioase.blogspot.com)nu a reusit sa lase un comentariu, asa ca mi-a scris pe mail urmatoarele: "Greu de ales din aceste minunatii, creatia ta cea mai aproape de mine, pentru ca nu prea sun fan coliere, dar ador cercei este: inelul si cercei ghindute, care m-au fascinat prin simplitatea idei, dar in acelasi timp foarte bine lucrata si extem de simpatica! http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/Ghindute---cercei-si-inel_807892"

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-am cronometrat, dar cred ca mi-au trebuit cel putin 20 de minute ca sa aleg in sfarsit un singur produs din cele realizate de tine. Acesta este "creioane colorate". L-am ales pe acesta pentru ca mie imi plac lucrurile vesele, colorate in culori vii. http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/Creioane-colorate---colier-si-cercei_813131

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/Apusuri-agrare_293083
    Tot caut un tablou care sa acopere o particica dintr-un perete din camera mea si nu am gasit nici unul potrivit. Acesta pare sa se ridice la standardele mele. Tin sa spun ca acolo unde vreau sa asez un tablou este un colt special si drag mie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună!
    Numele meu este Silvia. Mi-a luat ceva timp să decid ce mi-aş dori pentru că toate sunt minunate, dar, în cele din urmă, am decis "Cercei crosetati"(http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/Cercei-crosetati_223008).
    De ce?
    Îmi plac lucrurile inedite care adaugă un plus personalităţii mele, deoarece am tendinţa de a nu copia pe nimeni. E o pereche de cercei superbă care, din punctul meu de vedere, are următoarea semnificaţie: culoarea Maro-întruchipează pământul roditor, verdele-natura primăvăratică, iar auriul-razele soarelui ce uneşte pământul cu verdele ierbii. Cele trei culori trăiesc la unison şi ador modul în care au fost croşetate, parcă simbolizând infinitul.
    Te felicit pentru originalitate!

    RăspundețiȘtergere
  6. "Umblu prin mine
    Ca printr-un oras strain
    In care nu cunosc pe nimeni.
    Seara mi-e teama pe strazi
    Si-n dupa-amieze ploioase
    Mi-e frig si urat.
    Nici o dorinta de-a calatori,
    Cand si numai trecerea drumului
    E aventura,
    Nici o amintire din alte vieti
    Intrebarii
    “De ce-am fost adusa aici?”...

    Mi-am raspuns de ce am fost adusa aici, vazand sufletul tau pus in fiecare lucrusor creat de tine si in fiecare lucrusor creat de prietenul tau. Fiecare "sudoare" care a curs asupra lor, dandu-le acea magie despre care nu gasesti cuvinte.
    Felicitari de.dimineata.Nu as putea alege din lucrurile tale, mai ales pt mine. Mi-e greu sa aleg lucruri pentru mine, mai ales cand imi aduc un fior in suflet. Dar de fiecare data cand sunt confuza ma gandesc la prietena mea cea mai buna, acel suflet care mi-e alaturi inca de cand visam ca zburam..aleg ca si cum ar fi pt ea. Mi-ar bucura sufletul daca as putea sa-i daruiesc ceva de aici..II plac cutiile..mereu i-au placut cutiile, valizele..nu se satura de ele..e un suflet calator si visator. Mi-ar placea sa ii dau speranta,mai mult, Credinta..sa fie artist..

    Asta mi-a adus aminte de persoana pe care o iubesc atat de mult, de vesnica mea prietena: http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/PREMIUL-I_601553

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am avut cont, decat pe cel al sotului meu, Ovidiu. De asta, in mesajul de mai sus, scrie Ovidiu Radu..

    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok! In sfarsit m-am hotarat! E Tisa "the one". Si as vrea sa zic de ce, dar e destul de greu. A fost dragoste la prima vedere. Poate pentru culorile care emana viata, rosu si verde, poate pentru ca ma duce cu gandul la flori si la natura. Dar asta e frumos la acest colier. Imi place si atat! :)

    http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/Tisa---colier-cercei-si-inel_804863

    RăspundețiȘtergere
  9. hihi, păăi, eu aș alege ghinduțele.
    pentru că-s ale toamnei și eu sunt a toamnei și simt că împreună am face echipă bună.
    și-atât :)

    RăspundețiȘtergere
  10. In 19 octombrie 2011 scriam asa...

    "Azi mi-am cumparat colierul asta
    http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/Magnolia-colier_730313
    ...Tata iubea mult magnoliile.De fapt iubea mult copacii in general.Dar magnolia a ocupat un loc special in sufletul lui.Poate de aceea bilutele, povestea si culoarea lor m-au facut sa nu stau o clipa pe ganduri si sa vreau sa fie al meu intr-o clipita.Am sa il simt ca un cadou de la tata de sarbatori."

    A fost dragoste la prima vedere intre mine si colierul cu magnolii de cum l-am vazut pe breslo.L-am iubit si mai mult cand l-am intalnit fizic.
    Pe tatal meu l-am iubit ENORM.L-am pierdut anul trecut in februarie.:( De fiecare data cand port colierul e ca un omagiu adus omului frumos care iubea magnoliile.

    Acum o saptamana am descoperit articolul asta:
    http://www.revistatango.ro/mihaela_burda_de_ce_nu_ne_putem_desparti_niciodata_de_tata-2542-p1.html

    A fost o bucurie si intalnirea cu tine Didi.Iti multumesc pentru magnoliile mele.Esti o persoana plina de energie pozitiva pe care o transferi bijuteriilor tale si prin ele celor care iti poarta creatiile.Lana ca si material ti se potriveste de minune.Lutul e prea rece pentru un om ca tine.Sper sa nu te supere remarca mea.

    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi plac mult giveaway-urile tale. :D M-am uitat și eu in lista ta de sold, de pe breslo (si nu pentru prima data :P ) si ceva mi-a sarit in ochi. Un medalion de o culoare spectaculoasa : turquoise. Recunosc ca momentan sunt putin obsessed de culoarea asta. :D Iar medalionul ma caracterizeaza.. simplu si cu detalii.

    http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/Rezervat---Medalion-inflorit_488947

    RăspundețiȘtergere
  12. Creioanele colorate imi aduc aminte de zilele in care nu aveam nevoie decat de o foaie alba si de niste culori ca sa imi fauresc jucarii si propriile desene animate. Pe vreme aceea, azi nu semana cu ieri iar maine era o coala curata si cuminte, asteptand verdele, portocaliul, movul, albastrul, rosul, galbenul sa umple contururile gri; de fiecare data in alta ordine, cu alte forme si alte povesti. Dar apoi crestem oameni mari si incepem sa credem alte povesti, in care creioanele colorate nu mai au rol principal. Si ne trezim intr-o zi ca ne lipsesc atat de mult. Ca am dori sa mai ale mai avem printre privirile triste in autobuz sau atunci cand grabim pasul pe strazi cu conturi gri.
    Colierul pe care l-ai realizat ma face sa cred ca la inceput, toate creatiile tale sunt intr-un fel aceleasi creioane colorate care ne-au invatat sa ne bucuram prin imaginatie si joc. Dovada stau toate obiectele pline de inspiratie si culori vii pe care le creezi. De aceea mi-as dori sa port "Creioanele colorate".

    RăspundețiȘtergere
  13. Aleg colierul Tropical Jungle pentru combinatia inedita de culori- cand incerci sa iti imaginezi combinatia verde crud- grena, poate strambi usor din nas, dar daca ajungi sa o vezi, e breath taking! Ideal pentru o fire optimista si creativa! Felicitari pentru combinatii care ies din banal! ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Didi, e imposibil ca cineva sa aleaga drept favorita, o singura creatie!!
    Toate aceste minunatii vin pregatite sa ne imbogateasca viata cu frumusete si cu stare de bine, in fiecare moment al zilei.
    Creatiile au personalitate si cate o poveste a lor speciala. Acest lucru este cel care ne ajuta sa avem totusi cate un singur produs favorit, in fiecare moment diferit al vietii noastre.
    Pentru mine, acum, se pliaza perfect pe suflet acest colier: In zmeuris.
    E pur si simplu fantastic prin combinatia sa de nuante subtile, cu cate un mic accent de rosu pur si prin combinatia perfecta de texturi si tehnici.
    Intr-adevar m-ar bucura sa vad mai multe coliere si cercei in acest fel cu acele elemente finute crosetate.

    Felicitari si mult succes si in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Didi nu pot adauga decat ca munca ta e calduroasa si asta de vede in tot ce creezi!
    aleg colierul http://www.breslo.ro/Sold/de.dimineata/Colier-de-Soare_337107 pentru ca e imi transmite o stare solara si imprastie seninatate!
    succes si inspiratie inflorita!

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga lady Dy,
    sincer, mi-e destul de greu sa formulez o opinie cu privire la un colier favorit…cu atat mai mult cu cat ele, in destul de mare parte, au ajuns la mine.  So, favorite mi-s toate, toate… in functie de ziua si starea cu care le port … fiecare este o marturie a jerfei manutelor tale si a dragostei cu care pictezi cu acul broderia care reflecta, in chip tot mai frumos pe zi ce trece, exact inima bilutelor impaslite si Bucuria vietii tale impartasite. Ma voi opri asupra “gradinii de trandafiri” gradina din care voi culege roadele “credintei, nadejdii si dragostei” tale peste timp.
    http://www.youtube.com/watch?v=vfLfQ_w4kOI
    Cu drag te-mbratisez in Bucurie!
    Ralu`

    RăspundețiȘtergere
  17. E greu, foarte greu sa aleg un colier preferat, doar unul! Imi e destul de greu sa aleg unul dintre cele ale mele in fiecare dimineata. :)
    Un rasarit de soare, toamna, as servi totusi, din mana ta. Imi place ca tu stii sa-l faci mai cald, mai luminos, mai placut, mai cu miros de pamant umed si frunze uscate, mai mangaietor si mai plin de speranta!
    Multumesc Didi pentru buna dispozitie pe care mi-o insufli , vrand-nevrand, in fiecare dimineata!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu