Giveaway noiembrie

In luna noiembrie vreau sa cadorisesc un colier cu cercelusi, un curcubeu pentru zile cenusii:
Sper sa va fie pe plac si sa participati! :)
Regulamentul e simplu, postati un comentariu in care sa scrieti ideile voastre pe care ati vrea sa le vedeti materializate in magazinul de.dimineata :) plus o adresa de e-mail la care va pot gasi. Castigatoarea, ca de obicei, va fii anuntata la finele lunii. Pachetul castigator va fii expediat cu Posta Romana, doar in Romania.
Va astept! :)

Comentarii

  1. :) Draga Didi, eu iti urmaresc colectia de foarte multa vreme, desi doar de curind am cumparat de la tine. Sunt multe creatii de-ale tale care mi-au placut si ceea ce imi place cel mai mult la tine este faptul ca te inspiri din natura. Eu m-am gindit si numai un lucru imi vine in minte de a-ti propune/recomanda: sa-ti largesti paleta si spre alte accesorii (de exemplu, eu ma gindesc acum la traiste). Ma bucur deplin de ceea ce creezi! :) Spor in continuare si la cit mai multe creatii! :) Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu, stiu ce vreau! Vreau sa ii faci o hainuta frumoasa la Tico (netbookul meu) :P Prin asta ma refer la huse handmade pentru netbooks. Deja atasamentul fata de aceste mici aparate in care uneori sta viata ta creste pe zi ce trece, si vreau sa ii achizitionez o hainuta simpatica si cu personalitate.

    P.S. : Sper sa fi fost destul de inovativa :D

    gaiseanu_raluca@yahoo.com :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Genti tricotate accesorizate cu bilute. Recunosc, ideea mi-au dat-o fetele mele care m-au rugat sa le fac asa ceva. Mie una mi s-a parut foarte greu, poate tie iti iese :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Plovarase sau rochite tricotate decorate cu bilute de lana la guler sau sub forma de flori, etc. Ar fi mult de munca insa sunt sigura ca rezultatul ar fi minunat! Sau posete tricotate decorate in acelasi stil. : )
    Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Didi,
    Imi plac mult accesoriile tale, sunt foarte chic. O singura dorinta ar fi: sa postezi cat mai multe asemenea minunatii. Sa nu ai doar 2 pagini , ci cel putin 10, sa ne bucure vazul in fiecare dimineata! Felicitari! :* Si dorinta mea arzatoare ar fi sa castig give away-ul tau;)(icedm_86@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunosc ca mereu intru in magazinul tau de pe breslo ca sa vad daca ai mai postat oite, orice accesoriu cu oite. Asta in amintirea unui inelus cu o oita ratacita, la care ma tot uit in portofoliu..Asa ca cel mai mult mi-as dori sa vad in magazinul tau multe oite pufoase: pictate pe rondele de lemn, impaslite, orice! (PS: nu comentez eu prea des, dar imi place la nebunie cand postezi poze cu atelierul tau si cu procesul prin care creezi atatea minunatii.)

    RăspundețiȘtergere
  7. Lucrările tale sunt superbe, mai ales pentru că reflectă o parte din tine și mulțumim că le împărtășești cu noi. Ce mi-ar place să văd la tine în magazin ar fi mai multe broșe (înflorate sau altfel) și poate niște agrafe de păr cu aplicații din pâslă.

    În zilele astea răcoroase ne trebuie ceva pufos și călduros. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu-i corect, si eu as vrea sa particip, dar Posta Romana nu ajunge pana aici :((


    Ninula

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos din partea ta! Multumesc de gandul care te face sa vrei sa daruiesti cuiva acest colier...pentru mine, acesta-i in fapt cel mai frumos dar...Multumesc pentru tot ceea ce faci zi de zi pentru ca sa fii mai buna si mai frumoasa prin munca ta.:) In magazinul "de.dimineata" m-as bucura sa sa gasesc mereu, mereu noi coliere, cercelusi si inele asortate... apoi bratari, brose si gentute impaslite,tesute,croite sau tricotate (ori combinatii ale acestor tehnici)...as mai vrea sa gasesc fulare, caciuli, manusi, sosetele cu canafiori ;) ... apoi ma gandesc cat te-ai bucura si tu sa-mparti aici tot felul de lucrari artistice : incepand de la podoabe (de sezon)- globulete, fulguti de nea, braduti, ingerasi/ iepurasi, puiuti, berbecuti, oua pentru Paste/ martisoare, brose si esarfe pt primavara. Ar fi interesant sa ai unde o oferta cum ca executi marturii pt impartit la nunti si botezuri si sa te gandesti la tot felul de chestiute din materiale naturale care sa reprezinte poporul acesta si care sa bucure inimile oamenilor si sa fie o amintire frumoasa...Mi-ar placea sa gasesc tablouase pictate, tablouase impaslite, si de ce nu: icoane...Si mereu, dar mereu trebuie sa gasesc aici si in magazin Bucurie si Voie buna! Cu drag, R.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga mea,
    Mi-ar placea sa fie clar tuturor ca oferi Soare si lumina... si pentru asta ma gandesc sa creezi Flori de Soare pentru piept si par, mari si mici, lanoase si pufoase, aducatoare de buna dispozitie, zambete si liniste... ar fi inca o minune marca Didi.:)
    Te pup! Spor la mesterit!:)

    Ana :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie mi-ar placea sa vad aici niste agrafe de par cu bilute de lana sau cu fundite. :X :)

    Keep on the good work & the positive atitude! :)

    laura.somesan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu