Scrisoare catre prieteni dragi

Am fost plecata putin prin tara si am ramas restanta sa va povestesc "ce si cum". Pentru inceput am tinut un atelier creativ de pictura la Borsa (Maramures) pentru copii de gradinita... A fost educativ. In primul rand pentru mine :D A fost distractiv, in primul rand pentru copii. In fiecare zi au avut o alta activitate, de la pictat pe pietre, pictat eroii preferati (sau ponei roz :P) pe fata pana la pictat decor pentru sceneta de teatru... etc etc... cum spunea Holograf intr-o melodie "nu e usooooor... nu e nici greeeeeu" cam asa a fost la Borsa :) Tin sa amintesc despre alte doua lucruri importante pe care mi le aduc aminte si anume MANCAREA GUSTOASA si HORINCA de care nu te doare capul a doua zi.








Dupa Borsa a urmat imediat Timisoara, unde am tinut tot asa un atelier creativ handmade cu tema "Celebrate inovation, keep tradition", de data asta pentru studenti. Internationali. Si a fost foaaaaaarte educativ atelierul, din nou. Am lucrat mai multe tehnici, dar ce le-a atras atentia la cursante a fost bineinteles LANA. Au lucrat cel mai mult cu ea, au creat niste coliere fantastice si au avut idei noi si cu mana pe inima va spun ca am avut si eu ce invata de la ele! :)














Apoi am luat drumul Sibiului, Pitestiului si in final m-am oprit aproape o saptamana in Bucuresti, la prietena mea mistica, Ralu :) Care m-a dus prin asa locuri frumoaaaaaase si datorita companiei ei pot sa exclam din nou: imi place la Bucuresti! :) Fetite dulci, ca-n Bucuresti, in toata lumea nu gasesti.... hihihi






Si daca credeati ca aici mi s-a terminat calatoria prin tara... ei bine... sa stiti ca nu e asa! Din Bucuresti am aterizat direct in Turda si din Turda la Baisoara (Muntii Apuseni) la o tabara YES FOOD organizata de Slow Food Turda. Aici am invatat sa fac CAS, URDA si UNT din lapte de oaie. Vreau sa repet experienta si aici la Cluj, in propria-mi bucatarie sa fac bunatatile astea si pe deasupra si branza de burduf!! Si daca ma ajuta prietenii, o sa fac si branza cu mucegai yamiiiii :) Tot aici la Baisoara am degustat dulceata de smochine, vin dulce din struguri cvasistafiditi, inghetata de trufe a la Chef Cezar, multe multe afine proaspete. Ziua de nastere mi-am petrecut-o in Salina Turda, un super loc unde poti sa te dai cu barcuta, sa joci ping-pong si sa te dai cu roata si cate si mai cate poti face aici! .... un loc de care nu cred ca o sa ma plictisesc niciodata... :)












 Printre picaturi mi-am brodat si mie un colier :) Cadou de ziua mea :)

Si iata-ma intoarsa acasa si pusa pe treaba... :)

Pe curand, prieteni! :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu