Maini de taranca vesela

Un weekend in care am sarbatorit ziua mondiala a muncii facute in tihna si pentru tine insuti. Am fost trei zile la Valea Fanatelor si am plantat multa mazare :) patrunjel, morcovi, porumb, limba mielului, cartofi, ceapa, pastarnac, fasole "black eye beans" si "aurie de bacau", salata si altele, am udat straturile si le-am acoperit cu iarba ca sa tina umezeala mai mult timp in pamant. Acum am mainile putin cam uscate si julite, dar bronzate si foarte vesele. Am varuit terasa si o camera,  am zambit in fiecare dimineata la pomii infloriti din fata casei, am citit 2 carti, am mancat salate geniale cu melisa (lamaita) in ele si am mancat fara stres ceapa verde cat cuprinde [un sfert de veac din viata mea nu am mancat ceapa, acum am 26 :P] Am citit in livada, pe paturica, printre papadii si printre ierburi si mi-am adancit convingerea ca viata e simpla si frumoasa :)
Recensamantul animalutelor este in continuare dinamic, avem melci cat cuprinde, bufnite simpatice ca la ele acasa, un arici cu fundicul greu, abia se poate urca sa se ascunda, si din pacate un motan lipsa :( Si de albinute trebuie sa precizez, am mancat fagure cu miere si cu polen, o delicatesa... :)

Poate weekendu-ul viitor, daca aveti chef de-un workshop in natura va asteptam cu drag sa veniti la ceea ce bunicii nostrii spuneau "plivit" :))

Comentarii

Trimiteți un comentariu