Gradina mea cu flori si legume

Buna dimineata de sambata ! :) Va povestesc de langa o cafea cu lapte si miere, din mansarda mea draga, cu usa larg dechisa sa intre aerul proaspat de primavara si bineinteles visez si visez si visez cu o melodie pe repeat...

Saptamana asta am fost la mosia de la Fanate si am semanat primele legume si zarzavaturi, senzatia a fost super mai ales cand am simtit in maini pamantul afanat, necultivat de ani de zile... Si am prins un soare de mai mare dragul sa stai afara... Asta va fi gradina de care ma voi ocupa in vara asta, care sper sa rodeasca si sa dea legume si zarzavaturi sanatoase, asa cum mancam in copilarie... :)
O alta gradina de care am inceput sa ma ocup din iarna si care a inflorit de la primele "semanaturi" e gradina mea cu broderii... In gradina asta au inflorit de mult merii, levantica, lacramioarele, macii si prietenii, avem aici oameni dragi care au construit cu mine o lume a lucrurilor colorate si care poarta peste tot prin tara gradina asta... Si port si eu particele din sufletul lor, aici, in Cluj-Napoca... :)


Si am hotarat azi sa nu punem gardulete la gradina de flori...  :*

Comentarii

Trimiteți un comentariu