How to have faith...

Bucurie mare, cele doua peisaje in ulei, "Apusuri agrare" si "Dupa ploaie" pornesc spre Timisoara azi, cu fanfare si tambale, fiind prima comanda din 2011 :)




Lasam la o parte peisajele de vara si povestim un pic despre ziua de ieri... De dimineata am facut aluat si l-am pus la dospit pentru viitoarele palanete cu varza... pentru drum... Am mers la Valea Fanatelor (pe jos) sa vad mosia pe care voi lucra din primavara! DA! Ma apuc de legumicultura si verdeto-cultura, in paralel cu artizanatul si pictura... Voi fi la cativa kilometrii departare de Cluj, intr-o casa cu pick-up si un raft de un metru plin cu discuri cu povesti si altele... o gradina cu livada, vita-de-vie si un parau care curge in capatul gradinii... trei catei voiosi cu "v" mare si doua pisici dolofane si mangaiecioase... Acolo e de mine! :)
Incerc sa imi pastrez calmul, dar ma tradez usor... sunt foarte entuziasmata! Acum suntem la capitolul teorie, invatam despre plante siiiii ... dar veti vedea pe parcurs... :) ... cum fericirea s-a nascut la tara!
In al treilea rand pe ordinea de zi...va imbratisez pentru Noul An (Scolar) si va invit saptamana viitoare, in 12 ianuarie, sa veniti la expozitia "Handmade", semnata de subsemnata + Dan, o expozitie de pictura si obiecte realizate manual (chiar acum Dan lucreaza la ceva recycle work in subsol, se aude cum bate de zor la cuie, merita sa veniti! ) siiiii... surpriza expozitiei vor fi atelierele de realizat obiecte handmade. Asa ca, daca vreti sa invatati sa faceti recycle art work, o sa va anunt din timp programul workshop-urilor! :)
Va pup si ne auzim pe blog! Love you! :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu